Website voor MamzElle Nail artist

FlavorFuzed is een nieuw frisdrankmerk dat zich zelf onder de aandacht wil brengen met 2 nieuwe frisdranken. FlavorFuzed laat jou zien hoe lekker water kan zijn door een oude techniek in een nieuw jasje te steken. (Examenopdracht ROC Van Twente)

Klantvraag

Mamzelle nail artist is een nagelsalon in Brugge. Ze zocht een nieuwe website waarbij het mogelijk is om afspraken in te plannen en waar klanten haar werk kunnen zien, en de benodigde informatie krijgen over de diensten die ze aanbied

Uitdaging

De site een mooie uitstraling geven waarbij erop is gelet dat het geen standaard template is voor elke nagelsalon.

Resultaat

een website die aansluit op de wensen van MamzElle. Hierbij is er een agenda functionaliteit ingebouwd zodat klanten afspraken kunnen maken.

Een nieuwe site voor haar nagelsalon

MamzElle nail artist zocht voor haar nagelsalon een nieuwe website zodat huidige en nieuwe klanten konden zien wat voor werk zei levert. Zij wilde daarbij dat het maken van afspraken makkelijker werd gemaakt voor klanten en het niet alleen via facebook ging. Op dit moment had ze nog geen website en deed ze alles via facebook. Daarom is er voor haar een nieuwe site ontwikkeld die aansluit bij haar stijl.

van concept naar realisatie

In het begin heb ik voor MamzElle haar eisen opgeschreven en wat ze mooi vond.Hierbij heb ik eerst een simpele opzet gemaakt waarbij duidelijk werd hoe de website eruit zou kunnen zien. We zijn gegaan voor een lichte marble achtergrond, duidelijke manier van navigeren en dat haar werk in de aandacht zou staan.

Agenda functionaliteit

Voor de agenda functionaliteit is er gebruik gemaakt van salonized. Salonized is de afspraken manager die ideaal is voor nagelsalons, kapsalons etc. MamzElle maakte al gebruik van deze afspraken manager hierdoor was het aan mij de taak om deze in de website te verwerken. Hiervoor bied salonized een handige functionaliteit om met een klein stukje html hem recht in de website te kunnen verwerken.

website uitwerking

Voor de website ben ik gegaan voor een minimalistische aanpak waarbij het voor de klant makkelijk is om een goed beeld te krijgen van het werk wat MamzElle levert. hierbij heeft alle belangrijke informatie een eigen pagina zodat klanten direct bij de juiste pagina uit komen.

Eindresultaat

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

© Copyright 2021 – LB Creative Media. All rights reserved.